L’Europa posa en marxa els actes de celebració dels 75 anys de l’estadi Nou Sardenya.

Fotografia: Àngel Garreta.

Ja fa setanta-cinc anys que el Club Esportiu Europa, va inaugurar l’estadi Nou Sardenya on encara es desenvolupa l’activitat del club gracienc. Per aquest motiu la primera setmana de desembre en una roda de premsa es van presentar dels actes de celebració dels 75 anys de presència de l’Europa en l’actual ubicació. Es va presentar oficialment també el logotip especial per aquesta data.

La taula de ponents de la roda de premsa va estar presidida per Guillaume de Bode, president del club, Arturo Ramírez, vicepresident i Ramon Vergés, soci i historiador del club i membre de la comissió dels actes del 75è aniversari de Sardenya. Els responsables directius van explicar a socis i mitjans de comunicació les diferents activitats que el club durà a terme els mesos de desembre i gener al voltant d’aquesta efemèride. 

Abans d’explicar pròpiament els actes, el president del club va fer un repàs del context de l’època (any 1940) en què l’Europa, la seva directiva i els socis, van aixecar el projecte de Sardenya habilitant un solar ple de pins i desnivells. En el seu torn d’intervenció, Arturo Ramírez va destacar la feina feta per la comissió que ha organitzat els partits de veterans i l’exposició fotogràfica.

Actes i exposicions

Els actes de celebració ja van començar el passat dia 8 de desembre amb un partit dels veterans de l’Europa contra el F.C. Barcelona. El pròxim acte serà el 19 d’aquest mes, amb la presentació Futbol Base i estrena exposició fotogràfica
prèvia al partit Europa-Santfeliuenc de Tercera Divisió. El dia 27 podrem gaudir de partit de veterans: Europa – RCD Espanyol.

D’11 al 22 de gener del 2016 serà l’hora de la mostra pública de l’exposició de fotografies a la seu del Districte de Gràcia i finalment, el 17 de gener mostra de l’exposició de fotografies instants abans del partit de lliga Europa-Prat de Tercera Divisió