L’Europa participarà amb activitats pròpies a la Festa Major de Gràcia.

ce europacuadratJa falten molt pocs dies per l’inici de la Festa Major i tothom comença a escalfar motors. I enguany el Club Esportiu Europa no volia perdre’s la festa de Gràcia, i per aquesta raó també participaran amb activitats pròpies els dies vinents.

Així doncs el CE Europa prendrà part enguany de les activitats de la Festa Major de  la Vila de Gràcia en col·laboració amb la Comissió de Festes del carrer  Progrés. El dia 16 d’agost a les 18:30 hores hi haurà una passejada  social i cultural amb els jugadors i jugadores dels primers equips  masculins i femenins (passejada oberta a tothom) pels principals racons de Gràcia, sortint des de la Pl. Rovira i passant per Providència, Verdi, Perla, Plaça de la Vila de Gràcia, Progrés, Llibertat, Pl. Raspall, Puigmartí i Joan Blanques. Jugadors i jugadores aniran vestits amb l’equipació oficial de passeig.

El dia 19 al matí, al carrer Progrés, hi haurà, a partir de  les 10:30 hores, jocs infantils, campionat de futbolí per a totes les  edats, concurs de dibuix i prova d’habilitat xutant a porteria.  Posteriorment, a les 12:30 hores, hi haurà vermut popular i ball swing, ball de DJs de SwingCats i vermut de Festa Major. Totes les activitats estan organitzades per l’Àrea Social del CE Europa en col·laboració amb el propi club, la Comissió de Festes del Carrer Progrés i Barcelona SwingCats.