L’espai «Pqno…» presenta el cicle d’exposicions “Amb mirada gracienca…”

L’espai creatiu «Pqno» ubicat a la Vila de Gràcia obre el seu petit espai «una paret» per tal de gaudir d’exposicions artístiques en petit format, per ajudar a visibilitzar el talent de la creativitat i creació en el districte gracienc. Mensualment gaudirem, durant una setmana, de l’exposició col·lectiva «Amb mirada gracienca,…» On la Jéssica de «Pqno…» proposarà una temàtica diferent per cada edició.

L’estrena aquest setembre és amb l’exposició que porta per nom «Amb mirada gracienca, l’aigua» des del dimecres 23 de setembre fins al dimarts 29 del mateix mes amb una mostra d’onze artistes que representen els cinc barris de Gràcia i que s’expressen amb tècniques artístiques molt diverses.

A l’octubre la proposta és titulada «Amb mirada gracienca, natura de barri» i es podrà veure del 15 al 20 d’octubre, al novembre els protagonistes seran els gats des del dia 12 al 18 i finalment al desembre, l’exposició girarà entorn del Nadal.

Qualsevol artista que estigui interessat a participar en el cicle «Amb mirada gracienca…», pot contactar amb la responsable de l’espai, la mateixa Jéssica o bé dirigir-se a l’espai de «Pqno…» al carrer Tres Senyores 3, rere Pl. Virreina. Recordem que l’horari d’obertura és de dimarts a dissabte 10:30 a 13:30 hores i de 17.00 a 2.00 hores.