L’Escola Solc Nou posa en marxa un any més la campanya Donació del Banc de Sang aquest 27 d’abril de 2021

Un any mes aquest 27 d’abril de 2021 tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola Solc Nou a l’Avinguda Vallcarca, 165, la Campanya de Donació de Sang amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, enguany la campanya s’ha batejat amb el títol «Donar es porta a la sang».

La Campanya de donació de sang de Solc Nou |

Aquesta campanya es tracta d’un projecte solidari, altruista que l’alumnat de 1r curs del cicle formatiu de farmàcia i parafarmàcia han preparat en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Barcelona. Els mateixos alumnes s’encarreguen de fer totes les gestions, des del contacte amb l’entitat fins a la difusió de l’esdeveniment, amb el disseny, impressió i distribució de cartells informatius, així com la recerca de recursos per poder oferir posteriorment als donants. Als diferents Mòduls del Cicle, hauran tractat diversos continguts relacionats amb la sang i impartiran xerrades de motivació a la resta d’alumnes del centre.

Es tracta d’una campanya dirigida a totes les persones que vulguin participar, majors d’edat i que compleixin les condicions requerides i estipulades pel Banc de sang a l’hora de donar. Enguany serà imprescindible fer-ho amb cita prèvia, a través de la següent pàgina web.