L’escola i sala de teatre Porta4 aposta també per les arts visuals i a les arts escèniques, inauguran una nova seu.

L’espai de formació, creació i exhibició Porta4 ja compta amb 8 anys de presència i trajectòria al barri de Gràcia de Barcelona. Situats al rovell del barri, a la plaça Virreina, enguany a part de l’emblemàtica sala, s’hi ha de sumar un local que inauguraran aquest mes de setembre La nova sala està situada al carrer Congost, 36, a tocar de Torrent de les Flors. Des de direcció ens expliquen que «Ja feia temps que l’espai del carrer de l’Església es quedava reduït, tallers i assajos s’havien de desplaçar a altres locals per tal de poder seguir amb l’activitat. Ara, aquest espai complementari el disposem les 24 hores, fet que ens permet obrir encara més el ventall de cursos i exhibicions».
El nou espai |
Amb aquesta nova etapa Porta4 enceta noves línies de treball, ja que el nou espai servirà per oferir una oportunitat a l’exhibició d’artistes emergents de totes les disciplines, ja sigui plàstics, escultòrics, escènics i/o audiovisuals tot seguint la línia de Porta4. A més pel que fa al Teatre musical, s’obriran dos grups per infants i joves i un per adults, i també s’amplia l’oferta d’interpretació davant la càmera per a professionals.

La inauguració serà aquest dijous 28 de setembre. D’aquesta manera Porta4 com a espai de formació teatral i sala que produeix, programa i acull propostes de teatre innovadores i de petit format amplia la seva casa, després de més de 10 anys de trajectòria i de consolidació del projecte, amb el qual segueixen consolidant els processos d’aprenentatge, recerca i creació, motius pels quals es va crear la sala.