L’Escola de pensament del Lliure de Gràcia dedica la seva cinquena sessió a l’escolta

Aquest dimarts 23 de març de 2021 el Teatre Lliure de Gràcia se celebrarà la cinquena sessió en que es posarà el focus en l’escolta. Ester Bonal i David Guzman intentaran donar resposta a la sessió titulada Dramatúrgies de l’escolta.

Ester Bornal és pedagoga musical i directora coral. Ara exerceix com a directora de Xamfrà, centre de música i escena per a la inclusió social al Raval, així com professora del departament de Pedagogia de l’ESMUC i coordinadora del postgrau d’Arts Escèniques i Acció Social de l’Institut del Teatre. També dirigeix El Teler de Música i el programa EducaArtS del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona a la Zona Nord. Ha guanyat el Premi d’Actuació Cívica 2014 de la Fundació Carulla i el Premi AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya) per la seva trajectòria professional el 2019.

David Guzman és periodista cultural, especialitzat en literatura i música. Dirigeix i presenta a Catalunya Ràdio els programes Ciutat Maragda i L’irradiador. A Betevé ha conduït els programes Rius de tinta i Qwerty. Ha estat també sotsdirector de L’illa del tresor (Canal 33). En premsa ha col·laborat a El País, El Periódico i La Vanguardia. És professor del Màster d’Edició de la UAB. Ha estat coautor, entre d’altres, dels llibres Breve historia del leer (Ariel, 2009) i El fin de una época (Barril & Barral, 2011).

L’Escola de pensament és l’espai de diàleg engegat pel Teatre Lliure que, de la mà de Marina Garcés i Albert Lladó, busca unir teatre i pensament per abordar qüestions d’actualitat i complementar així, l’activitat escènica del Lliure, fins a dia d’avui s’han celebrat cincs sessions amb temàtiques diverses al Lliure de Gràcia.

La proprera sota el títol «Dramatúrgies de l’escolta» Serà el dimarts 23 de març, a les 18.30 hores El preu de la sessió és de Preu: 4€s / gratuït pels abonats. Gràcia.