L’escenari de Porta4 presenta quatre espectacles per aquest mes de juny.

Porta 4 escenari

Aquest mes de juny, Porta4 torna a omplir la seva programació amb propostes de companyies emergents, aquests són els muntatges que podreu veure durant tot aquest mes.

Selecció de personal |

Dissabtes de juny 22:00h amb Maleïdes Flors.

De la comèdia al drama una entrevista per un lloc important de feina en una empresa d’hostaleria és el centre de tot plegat. És el lloc on riem de situacions absurdes però on al mateix temps pensem i ens adonem de la bogeria i molt sovint de la ignorància que ens encega a tots plegats. Què prioritzem la necessitat o l’ètica? La moral i gairebé pidolar, o rebaixar-se, acceptar i viure, amb penes i treballs però viure. Podem canviar tot això? Dos personatges, el cap de personal i subdirector del “Grup d’Or”, i la candidata són suficients per explicar una situació que a vegades utilitza la farsa, però que es basa en essència en situacions viscudes i vistes, malauradament, en la realitat dels nostres dies. L’argument és simple, hi ha un lloc de feina i dues candidates. Aquesta és l’entrevista i la prova final amb una d’elles.

Pan, el musical. Un monòleg de Sergi Polo |

Dissabtes de juny 19.00h i  diumenges de juny 18:00h amb Sergi Polo.

Home Sweet Home |

Diumenges de juny 21:00h amb La Utòpica.

Home Sweet Home és la història de quatre germans amb quatre realitats molt distants però que tot i les desavinences s’esforcen per mantenir el nucli familiar intacte. Cada un ha de conviure amb les seves dificultats i cada un modela la percepció del món a la seva manera per tirar endavant: la responsabilitat de créixer sense els pares, l’omnipresent somni americà per aconseguir la vida desitjada, les desigualtats socials, la revolució de l’època per guanyar drets i llibertats… Un seguit de temes que marcaran el pas del temps i les relacions entre els quatre germans.

El públic empatitzarà amb ells de la mà del germà petit, l’innocent Timothy, el qual té la seva pròpia visió de la realitat i distorsiona el seu record per tenir el que se suposa que tots els nens haurien de tenir: una infància feliç. A través del seu punt de vista l’espectador anirà descobrint, pas a pas, quina és la realitat de la família Parks.

La Llibreria Màgica (Teatre familiar) |

Diumenges 5, 12 i 29 de juny 12:00h amb Peixospeixeres Teatre.

El senyor Ramon, propietari d´una centenària llibreria, s’encarrega de copiar els contes d’arreu del món perquè no desapareguin i així, tots els nens i nenes els puguin llegir en un futur. El Joan, el seu jove aprenent, realitza les tasques més feixugues de la llibreria mentre somia en poder arribar a copiar els contes com fa el Ramon. Però la pacífica activitat dels dos protagonistes es veurà afectada per l’arribada de la Marta, una cartera molt especial, amb un paquet màgic. I també, per l’amenaça de destruir la llibreria per part de la presidenta de la societat “Pensa Poc”, Elena Tocanassos. Llavors, el Ramon i el Joan hauran d’enginyar-se-les per salvar la llibreria i els seus contes. Podeu cconsultar tota la programació i horaris al web del teatre.