«Les històries de l’avi Josep», un projecte radiofònic a la Badabadoc fins el 28 de febrer

Aquest mes de febrer els especatdors de la Sala La Badabadoc de Gràcia podran veure «Les històries de l’avi Josep», un projecte de la companyia We Color Music amb un origen radiofònic que ara es presenta com a espectacle de creació en format teatral musical. Aquesta producció neix arran de les converses reals entre la Mar Puig, membre de la cia, i el seu avi Josep. En Josep va compartir la història de la seva vida: com va arribar a Ullastrell, el seu poble, i com va formar la seva família havent viscut i sobreviscut una guerra i una postguerra. Van trobar la seva vivència tan fascinant que van pensar “això ho hem d’explicar!” i van decidir en una primera instància fer-ne una cançó…

I a partir d’aquí, el projecte va créixer fins a esdevenir primerament un podcast de radio-teatre de quinze capítols (disponible a Spotify i SoundCloud). Per evolucionar, a continuació, en una producció teatral musical de petit format a partir de tres d’aquestes històries, ara adaptades, escenificades i musicades amb cançons originals de collita pròpia.

Els actors de l’obra Mar Puig, Mateu Peramiquel i Eduard Mauri, busquen transmetre aquestes converses entre neta i avi, posant sobre la taula temes d’actualitat, ja que aborden diverses temàtiques tan universals com dignes de reflexió com la superació, les xarxes socials, l’amor, la malaltia, el pas del temps, les pors, els tabús familiars, el bullying escolar… Un diàleg que evoca records i vivències que, precisament pel contrast entre la diferència èpoques i perspectives entre la Mar i el Josep. Podeu veure l’obra a la Badabadoc fins el diumenge 28 de febrer a les 20.00 hores.