Les diferents consultes sexològiques del barri.

mardedubtespetitExisteixen consultes sexològiques al barri? Hi ha professionals que es dediquen a la salut sexual a Gràcia? Oi tant! Avui us fem un repàs d’alguns dels professionals del barri que es dediquen a millorar aquesta part de la salut tant important per al nostre organisme i la nostra ment.

CrearTerapia. Perspectiva integrativa.

Carrer Santa Magdalena, 5.

Marta Aguado, llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, és la creadora d’aquest centre que té una de les seves ubicacions al barri. Està especialitzada en Psicologia Clínica i Psicoteràpia, i malgrat no treballa exclusivament la sexologia, toca molts temes afins com l’autoacceptació, els canvis de cicle vitals, els problemes de parella i les habilitats socials. Ella treballa des d’una perspectiva integradora, que segons el seu parer, permet disposar dels beneficis de la gran majoria d’orientacions psicològiques, però amb una base humanista molt marcada.

Cooperativa Cos. Teràpia sistèmica enfocada a la sexualitat.

Carrer de Mozart, 2.

Aquesta cooperativa de salut té diferents professionals especialitzats en teràpia sistèmica que tracten problemes relacionats amb la sexualitat, entesa de manera relacional, fent una lectura del sexe com un espai de comunicació dins la intimitat. Aquests professionals treballen amb els pacients aquesta intimitat, la seguretat personal, la pròpia autorització del plaer, els límits propis, els límits amb l’altre… Tot per aprendre a sentir, a estar amb l’altre i a profunditzar què es posa en joc en el terreny de la sexualitat.

Si esteu interessats en aquest enfocament, podeu posar-vos en contacte amb la Cooperativa Cos o assistir a la xerrada gratuïta que realitzaran a amantis Gràcia el 5 d’octubre a les 6 de la tarda.

 

Gabinete de Psicología Clínica BPB.

Avinguda Príncep d’Astúries, 30.

Ofereixen un equip multidisciplinar format per metges, psiquiatres, psicòlegs i assistents socials amb més de 20 anys d’experiència. Tracten disfuncions i parafilies sexuals així com fan teràpia de parella. La seva orientació és la psicologia clínica combinada amb un bon treball en equip, una alta especialització i un tracte humà, cordial i professional.

Instituto Klein. Teràpia familiar sistèmica.

Carrer Europa, 22.

En aquest institut es tracten diverses psicopatologies així com també es fa assessorament i entrenament clau d’habilitats per al desenvolupament personal i professional. També treballen la teràpia familiar sistèmica amb la que ofereixen solucions viables i efectives per a conflictes de parella. Aquest tipus de teràpia es focalitza en conèixer i modificar els propòsits terapèutics i les característiques disfuncionals dels sistemes relacionals i de comunicació dels individus. Amb aquesta teràpia treballen la psicoteràpia de parella, la mediació, la sexologia i l’assessorament familiar.

Vitalis. Psicoteràpia.

Carrer Argentona, 21.

Són un equip de psicòlegs professionals titulats, formats en psicoteràpia que ofereixen una àmplia gamma de serveis i tractaments psicològics enfocats a l’assoliment del benestar desitjat. Entre ells, la teràpia familiar i de parella. Tracten principalment problemes de comunicació, dificultats relacionals, sexuals, canvis vitals, problemes amb les famílies d’origen, gelosia i processos de separació.

Per Marta Moals d’amantis Gràcia.