Les cites culturals de Gràcia 2015.

la troba

D’entre totes les activitats culturals que es fan durant tot el dia i també a les nits pels carrers de Gràcia, n’hem volgut destacar algunes de les que es presenten com a caps de cartell o plats forts de la festa major d’enguany.

Dissabte 14 a les 21h Anarquia és independència de l’Heliogàbal.

La sala de concerts ens presenta una nova edició de Festigàbal amb un espectacle que es representarà a La Sedeta i combina la poesia, la música i la interpretació. A les 23 hores serà l’hora del cantautor Joan Colomo i la seva banda en què versionaran grans èxits de la ràdio.

Dissabte 14 a les 22 hores Derrumband a la plaça del Sol.

Aquesta nit la plaça del Sol es vesteix de luxe per acollir el concert dels Derrumband a les 22 hores, en què tocaran cançons del Gato Pérez.

Diumenge 15 Sidonie a la plaça Rovira i Trias.

El grup oferirà un concert on interpretaran les cançons del seu vuitè disc, Sierra y Canadá.

En la mateixa plaça el dimarts 18 hi podrem veure els Ebri Knight a les 24 hores, dijous 20 Che Sudaka a les 24 hores i Fundación Tony Manero el dissabte 22 a la 1 de la matinada.

Dilluns 17 Brams a la Plaça Joànic.

Els berguedans Brams passaran per Gràcia per a commemorar els seus 25 anys sobre els escenaris

Diumenge 15 a les 22 hores serà el torn de Riu que presentaran el seu nou disc Abans això eren camps, a la mateixa plaça.

Dimarts 18 a la mateixa plaça del sol actuació dels Itaca Band que ompliran la plaça de sons ska, punki reggae.

Dijous 20 La Troba Kung – Fú.

La formació liderada per Joan Garriga, és un dels noms destacats enguany, en què presenten la seva gira Galàctic Mariatxis Tour, per gaudir de la seva rumba catalana, serà dijous 20 a les 22 hores a la plaça del Sol.

El Swing s’apodera de la plaça del Diamant.

Durant tota aquesta setmana vinent el Swing serà el protagonista en aquesta plaça que a més també s’hi podrà veure cinema a la fresca.