Les botigues 234 Joies en plata de llei» inicien la 4ª edició de la campanya #arracadescontralafam.

234botiga

Un any més les botigues 234 Joies en plata de llei tornen a posar en marxa la campanya #arracadescontralafam, per a la recollida d’aliments. La Campanya és una iniciativa de les botigues 234 Joies en plata de llei i pretén ajudar als que més ho necessiten amb una recollida d’aliments que donaran a la Creu Roja perquè els reparteixi a les persones que els necessiten.

Com participar-hi? |

Doncs és fàcil i senzill, les persones que vulguin col·laborar amb la campanya #arracadescontralafam han d’anar a una de les set botigues que poden trobar a Barcelona ciutat i a l’àrea metropolitana, i portar els aliments que vulguin, no cal portar cap quantitat mínima, ja que tothom pot donar lliurement la quantitat que vulgui, això sí que han de ser productes de llarga duració pel que fa a la caducitat, com productes empaquetats. Tampoc cal comprar res a les botigues. La campanya té el nom de #arracadescontralafam i fins al dia d’avui, en les tres edicions anteriors han recollit 2800 kg. Tothom que faci la seva aportació, tindrà un obsequi, unes arracades, cortesia de l’empresa.

Us recordem que la campanya està activa durant totes aquestes festes de nadal i durarà fins al dia 5 de gener de 2017 o fins que s’acabin les arracades. Podeu portar la vostra aportació a les següents botigues:

Barcelona
Passeig Fabra i Puig, 234
Gran de Sant Andreu, 234
Gran de Gràcia, 40

Santa Coloma de Gramenet
Rambla Sant Sebastià, 6-8

Sant Adrià de Besòs
Avda Catalunya, 12

L’Hospitalet de Llobregat
C/Occident, 26 (Mercat de Collblanch)

Badalona
C/ Canonge Baranera 22