Les activitats tornen al Centre Artesà Trdicionàrius

Un any més, el passat dimecres 7 d’octubre es va estrenar la 21a edició de La Taverna del CAT que s’allargarà fins al 23 de desembre de 2020. Pel que fa als artistes van estrenar la nova edició Manu Sabaté i Carles Marigó i la següent el dimecres dia 14 serà el torn de Pep Lladó i Carles Miñarro.

Concurs Sons 2020 |

El dissabte 10 d’octubre al C.A.T. es celebrarà la final del Concurs Sons 2020, que forma part de la programació de la Fira Mediterrània de Manresa, hi actuaran Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra. Clara Fiol, que també s’havia classificat per a la final, ha renunciat a participar-hi per motius interns del grup.

Concerts | 

Pel que fa als concerts el 6 de novembre a les 22.00 hores podrem gaudir de la música de Cor País Meu i el divendres 27 de novembre de 2020 del concert dels Diluvi que presentaran la gira Junteu-vos, el seu 4t LP, carregat amb el seu mestissatge mediterrani on el folk, la cúmbia, el reggae i la rumba.

Any Perucho | 

Dins dels actes de celebració de l’Any Perucho podrem veure l’exposició «Exposició Joan Perucho: Creació, imaginació i bon gust» del 23 d’octubre a l’11 de novembre de 2020 al CAT Tradicionàrius, una exposició de petit format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interès cap a la seva obra. Una proposta ideada per Julià Guillamon i dissenyada per Marc Valls.

Finalment els dies 13, 14 i 15 de novembre de 2020 el CAT Tradicionàrius acollirà el Congrés Nacional de Música d’Arrel. Un espai de trobada per debatre àmbits d’interès de la música d’arrel des d’una òptica transversal.