L’Elèctrica Dharma presenta el seu disc «Flamarada» dins la programació del Tradicionàrius i Barnasants

Fotografia: Cedida

La Companyia Elèctrica Dharma amb gairebé cinquanta anys de trajectòria sobre els escenaris, porta a Barcelona la presentació del seu vint-i-cinquè disc titulat «Flamarada», dins la programació del cicle Trad d’autor que organitzen conjuntament els festivals Tradicionàrius i Barnasants.

Així docs el nou disc «Flamarada» el podem gaudir en directe i en la intimitat d’un espai proper com és el Centre Artesà Tradicionarius en la seva presentació a Barcelona el divendres 26 de febrer, en dues sessions, 18.00 i a les 20.00 hores. El nou espectacle és un esclat creatiu de llum i energia, la flama de la Dharma que mai s’apaga i que torna a esclatar d’una forma sorprenent, desprenent il·lusions i inquietuds. Al concert del divendres 26 de febrer, podrem escoltar les cançons de Flamarada, així com també els temes més emblemàtics i participatius del grup. Temes i cançons amb una sonoritat actual que proposa nous registres sense perdre l’essència sonora i compromesa de la banda.

El disc |

«Flamarada», esdevé un nou repte musical que, després de la mort d’un dels fundadors del grup, Josep Fortuny, el setembre de 2013, ens ha tornat al pati de jocs per a crear noves cançons. La Dharma ha sabut combinar peces instrumentals amb cantades com «Resistir és Vèncer». Una cançó que sorgeix del poema que en Jordi Cuixart va escriure des de la presó expressament per al grup i que ha estat recitat per Txell Bonet. Recordeu que el concert seran el Divendres 26 de febrer I 18.00 i 20.00 hores al CAT Tradicionàrius al preu de 22 euros.