L’editorial Barcelonina Nanit publica «Polls» el primer conte de la col·lecció, Nanit Petit

L’editorial Nanit amb seu molt a prop de Gràcia acaba de presentar una nova col·lecció per als més petits de casa: Nanit Petit. Aquesta nova col·lecció, seguint la línia de les altres cançons contades que ha publicat fins ara l’editorial, adaptarà a conte cançons de grups de música catalans, però amb la diferència que els grups que reunirà aquesta nova col·lecció seran grups de música familiar.

El primer llibre que surt publicat aquesta primavera porta per títol «Polls» i està basat en la cançó homònima de Xiula. El llibre està il·lustrat per l’Àfrica Fanlo. El conte està protagonitzat pel Blai, un nen que no suporta els polls ni tots els tractaments que li fa la seva mare i la seva àvia, que li omple el cap de vinagre i alcohol. Pel que fa a la cançó, a part de ser una de les més conegudes de Xiula, també toca un tema molt quotidià i desesperant per als nens, els pares i els mestres: els polls!

Nanit petit la nova col·lecció |

El llibre de «Polls» és la primera referència de Nanit Petit, una nova col·lecció de l’editorial Nanit que pretén fer arribar les cançons de grups de música familiar als nens a través dels contes. En col·laboració amb els grups, l’editorial converteix les lletres de les cançons en contes per tal que els nens les puguin gaudir més enllà de la música. Els contes, pensats per a nens de 3 a 6 anys , van acompanyats de tot un seguit de recursos (il·lustracions per pintar, propostes de conversa, jocs) disponibles a la web de Nanit.

L’editorial Nanit va néixer amb l’objectiu també contribuir en una societat millor. Per això col·labora amb diverses projectes solidaris que treballen principalment pels drets dels infants. A més, com a editorial està adherida al segell Llibrelocal.cat per promoure l’edició, el disseny i la impressió de proximitat, i té com a objectiu fomentar la lectura en un entorn familiar que afavoreixi el vincle entre pares i fills. Però si voleu conèixer més a fons com funciona aquesta editorial podeu llegir l’entrevista que vam publicar fa uns mesos al web del TOT GRÀCIA.