Lectura dramatizada de «Los Pastorcillos de Belén» aquest diumenge 1 de desembre al Centre Moral

Aquest diumenge 1 de desembre de 2019 a les 19.00 hores, tornen al Centre Moral i Instructiu de GràciaAsmodeoLuzbel, San MiguelSan Gabriel, Batuel, San José, MaríaNacorBoozEfrainSimeón, Dan i Anunciación amb la lectura dramatitzada de «Los Pastorcillos de Belén«. Aquesta obra va ser durant generacions un lligam de la tradició nadalenca al nostre que tenia cita cada any al Centre Moral, uns pastorets que durant molts anys es van viure amb un veritable entusiasme.

Aquest any l’actual Junta Directiva ha volgut recordar, en aquest 150è aniversari, aquests pastorets de la mà de socis que els han viscut i també d’aquells que han volgut col·laborar, com és el cas de la Coral Baluern i de l’Orfeó Barcelonès, entre d’altres. Podeu reservar la vostra entrada amb antelació trucant a les oficines del Centre Moral i Instructiu de Gràcia al carrer Ros de Olano 9.

A més el Centre Moral també ha programat altres activitats, entre elles el dimarts 3 de desembre de 2019 se celebrarà la inauguració del Pessebre de l’entitat amb Cantada de Nadales a partir de les 20.00 hores. Activitats amb la col·laboració del TOT GRÀCIA.