“Landscape Film Festival” a Gràcia.

lanscape festivalEl 29 d’abril, a les 19 h, es projectarà al Centre Cívic La Sedeta (Sicília, 321) el curtmetratge d’aquest festival rodat al districte de Gràcia, amb accés lliure.

El Landscape Film Festival de Barcelona ofereix la possibilitat a aquelles persones interessades en qualsevol camp de la realització cinematogràfica a produir els seus propis curtmetratges en només dues setmanes. Els participants de l’esdeveniment, prèviament ja seleccionats, seran organitzats en equips, en funció dels seus interessos, habilitats i experiència, i reptats a produir una peça curta entre els dies 11 i 26 d’abril. Hi ha absoluta llibertat en relació al gènere i estil del curt; l’única premissa és que el relat ha de començar en un punt geogràfic concret de Barcelona.

El diumenge 26 d’abril serà la data límit de presentació dels curtmetratges. I el dijous 30, a partir de les 20:30 h, es projectaran a la sala 5 dels Aribau Multicines. A continuació hi haurà lliurament de premis, decidits per un jurat format, entre altres, per Bibiana Ballbè, Dani de la Orden, Francesc Betriu o Marc Puig, Director de Comunicació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona. Per últim, s’oferirà una festa de cloenda.