L’Ajuntament de Barcelona premia el comerç de proximitat.

voom fass

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va presidir el passat 27 d’octubre a l’Auditori la 18a edició del Premi Comerç de Barcelona. Aquest guardó representa el reconeixement formal de l’Ajuntament de Barcelona a les iniciatives comercials que impulsen un model de proximitat, que genera activitat econòmica però també integració social als barris de la ciutat.

En aquesta edició s’ha premiat vuit establiments que aposten per la producció local i sostenible, botigues centenàries i emblemàtiques que conserven la màgia del seus inicis, iniciatives que dinamitzen el sector de la restauració i creen cohesió social als barris i que són punt de trobada on aprendre i compartir, a més de fomentar una vida saludable i equilibrada.

Pel que fa al comerç de Gràcia, el jurat reconeix l’aposta de Vom Fass Barcelona, empresa ubicada al carrer del Cigne a Gràcia,  per un model comercial sostenible, gràcies a la reutilització d’envasos, la selecció de productes obtinguts amb pràctiques respectuoses amb el medi ambient, la incentivació d’una mobilitat sostenible i l’atenció a les persones amb necessitats especials, ja sigui des de la perspectiva dels clients com de la inserció de treballadors a l’empresa.

El Premi Comerç de Barcelona vol ser un reconeixement a la tasca del comerç com a generador d’ocupació i facilitador de cohesió social i territorial. Els guardons, que abans es coneixien com a Premi Barcelona, la millor botiga del món, estrenen enguany una nova denominació, per reflectir una imatge de Barcelona més complexa, plural i diversa, que supera la denominació anterior.