Lafede.cat, el CJB i el CNJC apropen la Justícia Global a la joventut pel Dia Internacional dels Drets Humans del 14 al 18 de desembre

Per tal de commemorar el 10 de Desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, Lafede.cat – organitzacions per a la Justícia global, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitzem conjuntament una setmana d’actes sota el títol «Capgirem el món. Revoluciona’t per a la Justícia global».

Activitats del 14 al 17 de desembre de 2020 |

Del 14 al 17 de desembre s’organitzen converses intergeneracionals a través d’Instagram live entre youtubers joves col·laboradors del Canal Malaia, i referents en temes de Justícia global.

El dimarts 15 de desembre la sociòloga i experta en transformació digital i impacte social, Liliana Arroyo, conversarà amb l’instagramer Bru Esteve sobre el poder de les xarxes socials

El dimecres 16 de desembre l’instagramer Massin Akandouch parlarà de lluita antiracista amb el periodista de eldiario.es i activista Moha Gerehou.

El dijous 18 de desembre l’economista i activista Arcadi Oliveres conversarà amb la youtuber Laura Grau sobre el poder del consum.

El divendres 18 de desembre de 18.00 hores  a 21.00 hores tindrà lloc un acte presencial, retransmès en streaming, a la Nau Bostik de Barcelona on es farà un programa en directe sobre «Activisme de pantalla: és possible canviar el món amb Twitter o tiktok?» amb la participació dels activistes David Fernández, Hanan Midan i un membre de Fridays for future. L’acte acabarà amb un concert amb els trapers mataronins «The Tyets» i la rapera lleidatana «Elane».