L’actriu Ester Formosa presenta «Limbas» al C.A.T.

L’actriu catalana Ester Formosa presenta «Limbas», aquest dijous 9 de juliol a les 21.30 hores, al C.A.T. «Limbas» és un viatge musical per les ribes del Mediterrani occidental on l’acompanyen el trobador Renat Sette (Provença) i el duet Elva Lutza (Nico Casu & Gianluca Dessì de Sardegna). 

Així doncs «Limbas» és una producció original, un concert interpretat per algunes de les veus més boniques i més importants del panorama tradicional i d’autor d’algunes de les nacions sense estat del sudoest d’Europa: Sardegna, principalment, i després Catalunya i Provença. Aquest concert és un  viatge sonor per les tradicions i la contemporaneïtat de tres universos diferents. Tres pobles que tenen en comú el fet d’expressar-se en una llengua que no és la llengua oficial, i també el de reclinar-se vora un mateix mar. Cançons infantils i de bressol, cançons de festa i cants de treball s’alternen en una successió imprevisible i poc freqüent, sempre plena de sorpreses per al públic. Amb arranjaments que trenquen les barreres d’aquest gènere per donar vida a un espectacle musical divertit i interessant, també per aquells oïdors ocasionals i poc coneixedors del gènere.

Els intèrprets són la cantant i actriu catalana Ester Formosa, el vocalista occità Renat Sette, l’ultim trobador Povençal hereu de la tradició mil·lenària dels trobadors de la Provença; i els impulsors del projecte Elva Lutza, el duo sard revelació de l’ultima temporada musical, amb l’expert cantant i trompetista Nico Casu i el guitarrista Gianluca Dessì.