La Tarantella, Pizza Rapid i altres comerços que ja no tornaran a obrir

Tot i que ja fa alguns dies que la majoria de comerços graciencs van recuperant una certa normalitat, també és cert que hi ha negocis que ja no han aixecat la persiana o que els seus propietaris han decidit aprofitar el moment per jubilar-se. Aquest darrer és el cas de la Victòria Ibars, que des del seu taller ubicat al número 7 del carrer Vic ha decidit jubilar-se aquest mes de maig, tot i que segons ella tocava fer-ho l’any passat, ara ha decidit que era el moment. Aquesta setmana passada el seu espai oferia ofertes de liquidació del material exposat.

Altres negocis que també no ha aixecat la persiana són per exemple la Pizzeria Pizza Rapid ubicada al carrer del Torrent de l’Olla, aquesta típica pizzeria ja no tornarà a obrir i molta gent ho ha pogut saber, gràcies a un anunci que ha aparegut a la pàgina del Idealist, una web especialitzada en lloguers i vendes del sector immobiliari, on es mostra una fitxa amb les dades del local que està a disposició de ser llogat per a qui decideixi donar-li nova vida.

Un altre dels restaurants amb més anys que també ha tancat portes és La Tarantella, ubicat al carrer Fraternitat número 37, segons els responsables de l’establiment la situació actual fa inviable poder tornar a obrir de cara al públic, i més tenint en compte la inexistència d’ajudes que siguin realment operatives, tot plegat els han portat cap aquesta situació.

Els comerços històrics, ja van informar fa setmanes que no tornarien a retrobar-se amb els seus clients de sempre, són dos exemples la Fotografia Lumar al carrer de Torrijos 22 o també la cansaladeria Els Artesans del 1930 al de Puigmartí 44.

Així doncs, ja sigui perque alguns dels seus propietaris, han decidit jubilar-se o bé perque no han pogut fer front a la situació provocada per la Covid-19, una vegada més Gràcia pers una sèrie d’establiements amb història, que durant molts anys, han sabut donar un bon servei als seus clients.