La Sedeta serà la seu del nou Centre per a Famílies.

B SEDETA

El nou Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents, que s’obrirà al maig a La Sedeta, pretén convertir-se en un espai de referència tant per a joves que es trobin en aquesta fase de la vida com per als seus pares, mares i tutors. L’adolescència és un procés de canvis i dubtes, no només del jove, sinó també de la família, per això el centre vol donar-los eines i recursos per enfortir les seves habilitats personals, cognitives i comunicatives.

El centre oferirà dos tipus de serveis complementaris. D’una banda, el Centre per a Famílies servirà per ajudar les mares, els pares i els tutors, i oferirà serveis de sensibilització o formació en grup, però també atenció individual a aquells adults que se sentin preocupats, desconcertats o desbordats i busquin l’assessorament i l’acompanyament d’un professional.

D’altra banda, el punt “Aquí t’escoltem”, que ja funciona a altres espais joves com el de Garcilaso, Les Basses i Palau Alòs, és un servei adreçat especialment a adolescents d’entre 12 i 20 anys per enfortir les seves habilitats personals i socials i fomentar el seu creixement personal. Aquests espais ofereixen tant tallers com serveis d’orientació psicològica individual, que atén els joves en els moments de desorientació, dubte o patiment.

B SEDETA 02