La Sedeta ens proposa els dimecres d’octubre el cicle de conferències titulat «Treball al segle XXI»

Els dimecres del mes d’octubre el Centre Cívic de La Sedeta de Gràcia ens proposa un cicle de conferències sobre el món del treball i laboral sota el nom de «Treball al segle XXI», que organitza el mateix centre conjuntament amb l’entitat ATTAC Acordem. En aquest cicle, que tindrà lloc durant tres dimecres del mes d’octubre, es debatrà i es reflexionarà sobre diversos aspectes relacionats amb el món del treball que són d’actualitat i preocupem a bona part dels ciutadans. El passat dimecres tres d’octubre va començar amb la primera xerrada titulada Economia de les cures. Tot seguit us expliquem les properes dues conferències.

Dimecres 17 d’octubre, 19 h.
Treball i immigració amb Gaby Poblet i el Sindicat de Venedors Ambulats de Barcelona.
La societat europea necessita als immigrants. Els treballadors immigrants, explotats entre els explotats. El cercle viciós papers-treball.
Taula rodona amb la participació de Gaby Poblet, antropòloga social i de representants del Sindicat de Venedors Ambulants de Barcelona.

Dimecres 24 d’octubre, 19 h.
Un món sense treball.
Projecció del documental In the same boat (En el mismo barco) de Rudy Gnutti en el qual alguns dels economistes i pensadors més influents del segle reflexionen sobre si és possible un món sense treball i plantegen la renda bàsica garantida. Posteriorment hi haurà un debat amb la presència del director, Rudy Gnutti i de Daniel Raventós, economista i president de la Xarxa Renda Bàsica.