La presentadora Imma Sust, pregonera de la Festa Major de Gràcia 2016.

festamajorgracia16La presentadora, monologuista i escriptora Imma Sust ha estat l’escollida per llegir el pregó de la Festa Major de Gràcia de 2016. El nom de la pregonera ha estat consensuat pel districte i la Fundació Festa Major de Gràcia. La tradicional lectura del pregó tindrà lloc a la tarda del dia 14 d’agost des del balcó de la seu del districte, a la plaça de la Vila de Gràcia, i serà el tret de sortida a set dies de festa.

Imma Sust va néixer a Gràcia l’any 1974. Va passar la seva infantesa al carrer Secretari Coloma i ha mantingut sempre un estret lligam amb el districte. La comunicadora compta amb més de 20 anys d’experiència treballant a diferents mitjans com TV3, Tele 5, La Sexta, Cuatro, BTV, RAC1, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, RNE o El Periódico de Catalunya.

Aquests mitjans li han servit de canal per realitzar tota mena de feines, des de monòlegs, fins a articles, novel·les romàntiques, televisió, programes de ràdio… L’Imma Sust es defineix com “una autèntica dona orquestra capaç de fer tot el que se li posi pel davant, sempre que la motivi i li suposi un repte”.

Actualment és l’encarregada de la botiga Amantis situada al carrer Torrent de l’Olla, 145.