La poesia obre l’Heliogàbal.

heliogabalEl proper 18è Trimestre de poesia,»Usted es un Colectivo» vol acomiadar els seus 12 anys com a programadors de poesia a l’Heliogàbal amb una programació especial que consistirà en uns duets fets a mida i que durà per títol «Dos ad hoc o’clock«. S’hi combinarà poeta + poeta, poeta + músic, poeta + artista visual o totes les coses alhora, perquè facin una col·laboració pensada per a l’ocasió, cadascú des del seu llenguatge propi. Partint d’aquest punt s’ha optat per ajuntar dues persones amb afinitats compartides però que en principi no hagin treballat mai plegades o, en tot cas, mai totes dues soles. Així doncs, es busca que s’empesquin alguna cosa especial, però sense dedicar-hi massa temps i el resultat sigui l’esperat.

Els recitals seran els divendres a dos quarts de nou del vespre, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. L’entrada serà a preus populars, entre els 3 i els 5 euros.

Entre els artistes convidats hi ha Ramon Faura, Lucas Quejido, Blancallum Vidal o Anna Pantinat, que es conxorxaran amb els Cabo SanRoque, Sara Fontán, Miguel Ángel Blanca o Vasco Trilla, entre d’altres. Per encetar el Trimestre, vindran expressament del seu país un parell de poetes eslovens: Radharani Pernarcic i Juš Škraban.

Programació trimestre de poesia 2016 |

Octubre |

7 – Radharani Pernarcic i Juš Škraban – 4€

14 – Lucas Quejido i Marc Florensa –4€

21 – Roger Atrofe i Ivan Telefunken –3€

28 – Sebastià Jovani i David Picó –3 € 

Novembre |

4 – Anna Pantinat i Panotxa –3€

11 – Marçal Font i Vasco Trilla –3€

18 – Víctor bonetarbolí i Patxi Valera –4€

25 – Enric Casasses i Laia Torrents –4€

Desembre |

2 – Ramon Faura i Florenci Salesas – 3€

9 – Núria Martínez-Vernis i Roger Aixut –4€ 

16 – Blanca Llum Vidal i Sara Fontán –4€

23 – Martí Sales i Miguel Ángel Blanca –3€

30 – Pau Riba i Mau Boada –5€.