La Plataforma Gràcia Llibertat organitza la xerrada «Mitjans de comunicació i repressió»

La Plataforma Gràcia Llibertat convoca una nova activitat dins del cicle “Xerrades Antirepressives” dedicada, en aquesta ocasió, al paper dels Mitjans de Comunicació. Com condiciona la repressió la llibertat d’informació? Quines vies utilitzen els poders per controlar el mitjans de comunicació? Quin paper juguen els mitjans en la repressió i el control de la ciutadania? Com contribueixen a la repressió de la dissidència?

La conferència serà a càrrec de Jesús Rodríguez, periodista de la Directa, gran coneixedor i amb experiència en el tema. Serà una magnífica ocasió de debatre al voltant d’aquestes i altres preguntes.

La Plataforma Gràcia Llibertat, que organitza les concentracions per a la llibertat i la fi de la repressió de cada dilluns a la plaça de la Vila de Gràcia, pretén apropar-se al fenomen repressiu des de diferents angles (pacifisme, salut mental, filosofia, justícia, censura cultural, etc.) per tal de conèixer la seva funció i, tal vegada, neutralitzar o desactivar el seu impacte. L’acte tindrà lloc aquest divendres 14 de gener de 2022, a les 19:00h al Centre de Cultura Popular La Violeta, Carrer de Maspons, 6. Vila de Gràcia, o “online“ per qui vulgi assitir-hi des de casa a través d’aquesta web.