La plataforma «A Gràcia Ho Trobes» organitza una acció per dinamitzar el comerç amb motiu de la diada de Sant Jordi 2021

Fotografia: Pqno

La Plataforma col·laborativa del comerç de Gràcia «A Gràcia Ho Trobes« vol celebrar la diada de Sant Jordi amb els seus clients i per això ha posat en marxa una activitat per als comerços de Gràcia. Segons els responsables de la plataforma amb aquesta acció «Volem escriure un nou conte de Sant Jordi entre veïns, veïnes i comerços, un conte creatiu i divertit per celebrar junts la diada».

Del 09 al 21 d’abril tots els veïns i veïnes de Gràcia podran participar en un joc divertit i creatiu per escriure entre tots i totes, un nou conte de Sant Jordi, que sortirà publicat al web www.agraciahotrobes.cat. Es tracta de visitar els més de 80 comerços que hi participen i demanar el punt de llibre del joc. Allí hi trobareu una frase inacabada que cada jugador haurà de completar com vulgui, de forma creativa, divertida, original… I amb totes les frases aportades construirem un nou conte de Sant Jordi.

Com participar-hi |

Entra a www.agraciahotrobes.cat i consulta la llista de comerços que participen en l’activitat.
Visita tants comerços com vulguis i recull el punt de llibre que et donaran.
Torna a entrar a www.agraciahotrobes.cat i completa la frase del teu punt de llibre al formulari que trobaràs a la web.

Segueix les xarxes d’AGHT per saber el nom dels guanyadors i guanyadores el dia 22 d’abril.

El dijous 22 d’abril de 2021 a través de les xarxes socials de A Gràcia Ho Trobes.cat es farà públic els noms dels guanyadors i guanyadores, que podran rebre com a regals, 5 llibres, 10 pans de Sant Jordi i 50 roses.

A Gràcia Ho Trobes és un projecte gestat i dut a terme íntegrament a Gràcia, que té com a principal objectiu impulsar el comerç de proximitat online i offline, des de la perspectiva tant del comerciant com del comprador. Posa les eines necessàries a l’abast de tots els comerços, i ofereix a l’usuari una experiència enriquidora, que alhora enforteixi els llaços entre veïns i veïnes i el seu comerç de proximitat.