La nit més màgica.

Ara que ja hem passat, Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, ja podem dir que gairebé hem acabat el cicle de les festes i celebracions. Ara només ens queda una, la que ens porta la nit més màgica de l’any, per a molts. La nit en què ens Reis Mags d’Orient, ens portaran regals i faran realitat els nostres desitjos.

Deixem un any 2015, ple de canvis, canvis econòmics, en què comencem a veure una reactivació econòmica que de mica en mica ens fa estar més vius, canvis polítics tant a Catalunya, com a Espanya i amb possibles eleccions d’aquí a pocs mesos en els dos casos. També canvis en la nostra manera de relacionar-nos, les noves tecnologies… però si hi ha una cosa que no canvia, és el desig de creure que podem canviar, que podem fer-ho millor, i que cal fer-ho per viure tots millor.

Aquest Nadal l’hem passat com si estiguéssim en una primavera climatològicament parlant, els canvis poden ser bons, però no sempre significa millorar.

Dimecres milers de nens i nenes es llevaran inquiets per veure que els han deixat els Reis Mags.
Des del TOT Gràcia, només desitjar-vos bon any nou i que el 2016 us porti a fer realitat tot allò que desitgeu. L’únic que mai, mai hem de perdre, és aquell infant, aquell nen que tots portem a dins.