La Música de la Mercè 2019

Aquest divendres 20 de setembre comença la Festa Major de la Mercè 2019, la festa local de Barcelona. Fins el dimarts 24 de setembre s’ha programat concerts, actes de cultura popular tradicional, art, dansa, teatre, circ… Enguany Beirut és la ciutat convidada, i precisament per aquesta raó la Filmoteca de Catalunya ha preparat un cicle de cinematografia libanesa amb un seguit de films que tenen com a escenari la ciutat de Beirut. Com és habitual també hi trobarem una nova edició del Barcelona Acció Musical el (BAM), La Cursa de la Mercè que enguany se celebrarà el 29 de setembre. L’inici de festa serà el divendres 20 a les 19.45 hores a la Plaça Sant Jaume fins a les 23 hores amb el Toc d’inici amb l’acompanyament de les bèsties i gegants.

Pel que fa a la música alguns dels noms més populars seràn Chicuelo el dissabte 21 a les 22.30 a la Catedral que presentarà el seu nou disc el solitari «Diapasón», o Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi diumenge 22 a la Av de la Catedral a les 22.00 hores.

Pel que fa als músics més consagrats podrem veure el divendres 20 a l’Av. Maria Cristina els concerts de Eivibonny, Edurne, Carlos Baute, i Miquel Abràs. El mateix divendres a la Platja del Bogatell també tindrem les actuacions de La Casa Azul, Da Sousa, Oques Grases, Joan Dausà. També podrem gaudir fins dilluns 23 la música del grup de Montcada i Reixac La Pegatina, Pau Riba i de Mortimers, El Petit de Cal Eril,  Nubya Garcia, Black Midi, La Banda Municipal de Barcelona, Flor de Canela, Lildami, Suu, Elefantes, Miki Núñez, Gertrudis, Ni Moliner, Els Catarres, Doctor Prats, Buhos, entre moltes altres propostes vinculades al BAM que podeu consultar en aquest enllaç web. Si el que voleu és el programa de tota la programació d’activitats de la Festa Major de La Mercè 2019 podeu consultar en aquest web.