La Gran Panera de Nadal.

La Gran Panera logos marques almeria teatre

Avui comença el concurs de La Gran Panera de Nadal del TOT Gràcia. Fins al dia 20 de desembre diverses empreses i comerços de Gràcia ens aniran descobrint els productes i serveis que té la nostra panera. Recordeu que per participar tan sols heu d’omplir el formulari de contacte amb les vostres dades que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Entre tots els correus electrònics rebuts, el dia 20 farem el sorteig, i una sola persona, serà la guanyadora de la panera. A participar i molta sort!

almeria teatre cuadratEl Almeria Teatre també s’incorpora al nostre concurs, Hi ho fa amb una entrada doble, valodares en 44€, per a poder veure i gaudir de l’obra  UBÚadella de la Companyia Gataro, que estaràn a l’escenari del teatre del 23 de desembre al 31 de genner de 2016. 


ce europacuadratEnguany el Club Esportiu Europa, celebra els 75 anys del seu actual camp. I també participa en la Gran Panera de Nadal, amb una sèrie de productes oficials del club, samarreta, sudadera, gorra, bufanda i rellotge. El lot del seguidor de l’Europa valorat en 60€.


cinemes texas cuadratUna bona pel·lícula és acció, intriga, aventura, i moltes emocions. Per això una de les sales més veteranes de Gràcia, els Cinemes Texas també volen ser presents a La Gran Panera de Nadal i ho fan cendint 4 entrades pel guanyador o guanyadora del concurs.


Productes de la terra cuadratProductes de la Terra és una botiga online on podem trobar productes relacionats amb la cultura catalana. Roba, complements, llibres, discos, jocs venda d’entrades… I ho podeu visualitzar a través del seu web o si voleu, us podeu passar per la botiga de la Plaça de la Vila de Gràcia, on podreu veure les tres samarretes que ens ofereixen.

Amantis cuadratDiuen que dur una vida sexual satisfactòria és un símptoma de bona salut. I que millor que estar oberts a provar coses noves? Això és el que ens ofereix la botiga de joguines eròtiques amantis gràcia, que trobareu al carrer del Torrent de l’OIla, 145 Barcelona. Així doncs amantis ens obsequia un xec regal valorat amb 20€.


Butlleta de participació.