La Gran Panera de Nadal valorada en 200 euros.

foto vals colors

Ja fa uns dies que el TOT Gràcia, va encetar per primera vegada el concurs nadalenc La Gran Panera de Nadal. Un concurs on diverses empreses i entitats gracienques ens obsequien amb productes o serveis, en aquesta edició hi han participat Amantis Gràcia, Productes de la Terra, Club Esportiu Europa, Cinemes Texas i Almeria Teatre. En total la quantia dels productes fa que la panera estigui valorada en gairebé 200 euros. Doncs ja tenim els vals preparats per a qui sigui l’afortunat guanyador.

Pel que fa a la participació des del TOT Gràcia, estem molt contents de la quantitat de butlletes electròniques i lectores i lectores que estan participant en el concurs, recordar que la data límit és aquest diumenge vinent dia 20 de desembre, i que el dilluns 21 sabrem a través d’aquesta web i les xarxes socials del TOT, quina única persona s’emportarà tota la panera.

La participació

Fins ara hem rebut una bona xifra de butlletes de residents al districte de Gràcia, i d’altres districtes de Barcelona i fins i tot de ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona, com L’Hospitalet de Llobregat. Cal recordar que tothom pot participar en aquest concurs, ja sigui resident a Gràcia, o si rediseix en una altra localitat. Per participar podeu fer-ho en aquesta mateixa web. Així doncs, a participar, i molta sort a tothom!