La Fundació Pare Manel torna al Luz de Gas amb diversos concerts benèfics

Fotografia: Luz de Gas

A partir del pròxim 2 de juny la Sala Luz de Gas inicia un cicle de cinc concerts sota el títol «UNPLUGGED«. Aquestes actuacions es programen amb l’objectiu de recollir fons per a la Fundació Pare Manel.

Serà un dels primers actes públics que fa per a la fundació des de la mort del seu creador el passat 9 de setembre de 2020 a causa de la Covid-19. L’objectiu és continuar amb la tasca de Manel Pousa, que el 2004 va fundar l’entitat amb la voluntat d’impulsar projectes d’acció social als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona, oferint oportunitats a infants, joves i famílies en risc d’exclusió social a través de l’acompanyament i el suport educatiu.

De la programació d’aquests cinc concerts podrem gaudir de la música dels Big Mouthers el 2 de juny, Manel Fuentes el 3 de juny, Barcelona Gay Men‘s Chorus, el 9 de juny, Manu Guix el 10 de juny i Mònica Green l’11 de juny. Les entrades es posen a la venda dilluns, 17 de maig, al preu de 20 euros, a través d’aquesta web. Els concerts començaran a les 20.00 hores.