La Festa Major de Gràcia 2020, aconsegueix 18.000 visualitzacions dels actes a Intenet

Fotografia: D.R.

Després de l’edició d’enguany de la festa major de Gràcia, toca fer balanç de la participació. Aquest any però no s’han pogut comptabilitzar els assistents, ja que la festa major va suspendre les activitats presencials i les va adaptar a la nova normalitat, per traslladar-les a la xarxa d’Internet.

Així doncs tot i mantenir la festa major, el Districte de Gràcia i la Fundació Festa Major de Gràcia van dissenyar tota una programació per a poder-la gaudir des de casa a través de diferents vídeos, de forma virtual, retransmetent-les pel canal de YouTube de la Fundació amb l’objectiu que tothom hi tingués accés a banda de les retransmissions en directe que també han pogut seguir els ciutadans a través de la televisió municipal Betevé.

I un cop finalitzades les activitats, que estaven programades del 14 al 21 d’agost, els organitzadors han donat les xifres de les visualitzacions, amb un total de més de 18.000 visualitzacions. L’activitat que més visualitzacions ha tingut ha estat Pregó de la Festa Major amb 2.490. Pel que fa als actes propis festers han tingut 772 visualitzacions i 322 pel que fa a les activitats musicals. També cal destacar que l’App oficial de la Festa Major de Gràcia ha tingut 50.000 visualitzacions i 3.000 descàrregues.