La Festa Major 2020 tindrà tres pregoneres de l’àmbit sanitari

Plaça del Poble Romaní, Festa Major 2019. Fotografia: David Ramon

De mica en mica es van sabent més detalls de la Festa Major de Gràcia 2020, una edició que serà diferent i atípica. Ja fa dies el TOT GRÀCIA anunciava que no hi hauria concurs de carrers guarnits i que la majoria d’activitats programades seran dirigides als veïns i veïnes dels carrers que les organitzin. A més les activitats seran amb un aforament limitat i qui vulgui accedir-hi haurà de demanar cita prèvia.

Pel que fa als guarnits, aquest any seran de caràcter simbòlic, així des de la Fundació Festa Major de Gràcia s’ha proposat que els carrers que vulguin, pugin guarnir uns 200 metres del sostre, però sense elements a peu de carrer. Per altra banda es fomentarà que els veïns que vulguin guarneixin els seus balcons, finestres i portalades.

Pel que fa a la lectura del pregó d’aquesta edició, la festa major tindrà tres pregoneres que treballen en l’àmbit sanitari, per una banda: Xènia Sist, infermera, adjunta a la Direcció d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i coordinadora assistencial del pavelló salut de Sant Pau – Guinardó. Maria Teresa Fabregat, infermera del Centre d’Atenció Primària Vila de Gràcia – Cibeles. I finalment a Elvira Bisbe, metgessa anestesista de l’Hospital de l’Esperança i vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona. Com cada any la tarda del 14 d’agost es llegirà el pregó que serà retransmés en directe per fer-lo arribar a tots els veïns.