La Cursa els 10 Blaus necesita voluntaris pel 5 de maig de 2019

Un any més i aquest 2019 se celebrarà la 8a edició de la Cursa els 10 Blaus que organitzen els Castellers de la Vila de Gràcia amb altres entitats. La 8a edició dels 10 Blaus de Gràcia, tindrà lloc el diumenge 5 de maig del 2019, a les 09.00 hores, la cursa infantil i a les 9:30 h la d’adults.

La cursa d’Els 10 blaus ressegueix els carrers de Gràcia fent una volta de 5 km que es recorre dues vegades en la cursa de 10 km. Aquest any el recorregut s’ha vist modificat lleugerament degut a les obres que s’estan realitzant al carrer Providència, però aquest fet no canviarà ni el quilometratge ni les característiques ni esperit de la cursa. La sortida de la cursa es donarà a Pi i Margall i recorre Pi i Margall, Sardenya, Camèlies, Alegre de Dalt, Mossèn Masdexexart, Sant Salvador, Torrent de l’Olla, Rubí, Tres Senyores, Legalitat, Escorial, Encarnació, Torrent de l’Olla, Terol, TorrijosRamón i Cajal, Torrent de l’Olla, Travessera de Gràcia i Escorial.

Però per a poder dur a terme les activitats, els organitzadors necessiten voluntaris per a poder donar-los un cop demà. Si esteu interessats a ajudar per fer tasques organitzatives, o de control en diferents punts del recorregut us podeu posar en contacte a través d’aquesta adreça: 10blaus@cvg.cat. Per altra banda si el que voleu és inscriure en qualsevol de les dues modalitats de la cursa ja sigui la inscripció de 10k i 5k o bé a la cursa infantil podeu fer-ho a través d’aquesta pàgina web.