La comèdia «Bonus Track» obre la programació del Teatre Lliure de Gràcia

Fotografia: Sílvia Poch

Després de mesos tancades les portes del Teatre Lliure de Gràcia tornen a obrir-se esperant el seu públic novament. I ho fa amb una comèdia titulada «Bonus Track» la darrera creació de la dramaturga i directora Carol López, Llicenciada en Dramatúrgia i Direcció Escènica per l’Institut del Teatre de Barcelona.

«Bonus Track» recull les vides de sis personatges a prop de la cinquantena d’edat, que mostren al públic com és l’existència de la gent de ciutat i la capacitat d’invenció a qualsevol edat, interpretats per alguns dels actors i actrius recurrents en l’obra de López, com Dolo Beltran, Paul BerrondoAndrés Herrera i Vicenta N’Dongo, i d’altres de nous com Borja Espinosa i Anna Ycobalzeta. Sis històries que aborden temes com les relacions familiars, la maternitat, els somnis de joventut, les frustracions o la vida en parella. Segons la seva directora «A la vida sempre hi ha un bonus track. De trens, en surten cada cinc minuts», per tant sempre hi ha noves oportunitats.

L’espectacle, el podrem veure del 15 d’octubre al 15 de novembre, de dimecres a divendres a les 20.00 hores, els dissabte a les 17.30 h i a les 21.00 h els diumenges a les 18.00 hores.