La Clínica Nostra Senyora del Remei nou patrocinador del Club Esportiu Europa

Fotografia: Cedida pel C.E. Europa

El Club Esportiu Europa lluirà el logotip de la Clínica Nostra Senyora del Remei a la part frontal de les seves samarretes dels primers equips masculí i femení del conjunt escapulat. Aquest ha estat el resultat del conveni de patrocini i col·laboració que tindrà una vigència per als pròxims dos anys entre les dues parts. El conveni, però no és només una font d’ingressos per al club gracienc, sinó també un vincle assistencial per a les persones del club, ja que a banda del patrocini la Clínica i el Grup seran els centres de referència de l’Europa pels jugadors lesionats així com per a les revisions esportives periòdiques.

Laia Puig, gerent de la Clínica Nostra Senyora del Remei, destaca que «volem refermar les sinergies que hi ha entre salut i esport en el nostre entorn més proper. No es tracta només d’un patrocini econòmic, sinó també per a desenvolupar activitats conjuntes. Totes dues entitats col·laborarem en aspectes com xerrades, conferències sobre salut i esport, entre altres. Som dues entitats gracienques, properes, no només en la distància física sinó també en els valors. Volem reforçar aquests vincles comuns. Ens alegra signar aquest acord amb un club de la trajectòria de l’Europa i la història que té el seu escapulari.

Per la seva banda el president del Club Esportiu Europa ha remarcat «és important per a l’Europa reforçar la seva pertinença amb la gent i les institucions més properes. Sempre hem dit que l’aposta d’aquesta directiva és la gent de la casa i no només es veu en els jugadors o tècnics que hi ha a les primeres plantilles i que han sorgit en algun moment de la pedrera, sinó també en les entitats que ens donen suport, com és el cas de la Clínica Nostra Senyora del Remei i el Grup Salut Remei, arrelats també al territori. En els temps que corren és important per a nosaltres reforçar els valors de fort compromís amb la salut i el benestar dels esportistes i les seves famílies. En aquest sentit la Clínica i el Grup seran els centres de referència de l’Europa pels jugadors lesionats així com per a les revisions esportives periòdiques. Al cap i a la fi som dues entitats de Gràcia que ens sumem a un projecte comú, col·laborant i donant valor a la nostra escala local tot projectant Gràcia més enllà».

Fotografia: Cedida pel C.E. Europa

En el acte de signatura del conveni entre les dues parts hi han estat presents el president del CE Europa, Víctor Martínez, el director general corporatiu de l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona (al qual pertany la clínica), Lluís Viguera, i la gerent de la Clínica Nostra Senyora del Remei, Laia Puig.

També han estat presents a l’acte, per part de l’Europa, Andrea Porta i Àlex Cano, els capitans de les primeres plantilles masculina i femenina del club, equips que lluiran el logotip de la clínica al frontal de la samarreta a partir ja d’aquest diumenge, així com també el gerent, Jordi Vela, i el directiu responsable de màrqueting, Héctor Ibar. Per part de la clínica també s’ha comptat amb la presència de Josefina Palacín, superiora de la Clínica del Remei.