La Castanyada arriba als carrers de Gràcia una vegada més.

Tot i que aquest mes d’octubre de 2018 encara tenim unes temperatures força suaus i agradables, les castanyeres ja s’han instal·lat a Gràcia i això sens dubte és sinònim de castanyes, moniatos i fins a tot de panellets. A Gràcia enguany podem trobar dues parades d’aquests productes tan tradicionals d’aquestes dates, una ubicada al carrer de Bailén, 207 i l’altre a l’Avinguda de Príncep d’Astúries, 66.

A banda de les tradicionals parades de castanyeres, a Gràcia també trobarem diverses propostes per aquestes dates en els mercats municipals amb activitats per a tota la família.

Centres Cívics 2018 |

El dijous 25 d’octubre al Centre Cívic de La Sedeta ens conviden a celebrar La Castanyada per tan sols 5 € amb una festa amb ball i orquestra, panellets i castanyes per a tothom. El mateix dijous al Centre Cívic El Coll i per 2 € podrem gaudir de la festa de la Castanyada per a gent gran que han preparat des del centre cultural. I el dimecres 31 la festa es trasllada al Centre Cívic de La Violeta on també se celebrarà el sisè aniversari del centre. A les 17.30 hores hi haurà tallers infantils i taller de panellets obert a tothom, a les 18.30 hores La Companyia Titelles Vergés representarà la funció «La castanyera», en aquesta ocasió es muntarà el teatre de titelles al carrer Maspons i l’espectacle el podrà gaudir tothom, i a partir de les 19.30 hores és repartiran castanyes i moscatell entre tots els assistents.

El dimecres 31 d’octubre al Mercat de l’Estrella obsequiarà als seus clients amb castanyes per tothom només presentant el ticket de compra de 10.00 a 13.00 hores.

A banda dels centres cívics i dels mercats també hi ha altres punts a Gràcia que celebraran la Castanyada 2018, tot seguit els repassem.

Carrerrs que celebren la Castanyada 2018

31 d’octubre (de 17 h a 1 h); Carrer Llibertat entre Fraternitat i Torrent de l’Olla.
31 d’octubre (de 10 a 23 h): Carrer Mozart entre Goya i Jesús.
31 d’octubre (de 17 a 22 h): Carrer Maspons, entre pl. Sol i c. Sant Joaquim
31 d’octubre (18 a 23.30 h): Carrer Guilleries, entre c. Perla i Vallfogona
10 de novembre (10 a 23 h): Plaça de  Joanic.