La Casa Vicens posa en marxa el «Summer Vicens» una iniciativa que uneix cultura i gastronomia

Fotografia: Pol Viladoms

A partir d’aquest estiu 2019 la Casa Vicens incorpora a les visites lliures i guiades la visita Summer Vicens, una nova experiència que inclou a la visita lliure, un aperitiu dolç o salat a càrrec de l’Escola d’Hostaleria Hofmann. Aquesta experiència permetrà, als visitants d’aquest Patrimoni Mundial UNESCO, gaudir del jardí i de la terrassa d’aquesta casa d’estiueig concebuda l’any 1883 mentre tasten les delícies gastronòmiques de l’Escola d’Hostaleria Hofmann. La nova experiència cultural la podrem gaudir cada dia, de 10:00h a 20:00h (última entrada a les 18:40h) i està tenint una molt bona acollida en aquests primers quinze dies des del seu llançament, especialment entre el públic procedent d’Espanya, Estats Units i Regne Unit.

Cultura i gastronomia |

Summer Vicens, forma part de la campanya “Estiueja el teu modernisme” creada per la Ruta del Modernisme de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta acció permet als ciutadans descobrir la riquesa dels edificis modernistes de Barcelona amb importants descomptes. Per exemple, Casa Vicens ofereix un descompte del 50% en el producte Summer Vicens a les persones que presentin el talonari de la Ruta del Modernisme, cada dia, entre les 17:00h i les 20:00h.

La posada en marxa d’aquest projecte respon als valors de la Casa Vicens, oferint als seus visitants l’oportunitat de gaudir de la creativitat del primer Gaudí, combinant aquesta experiència amb l’excel·lència gastronòmica firmada per l’Escola d’Hostaleria Hofmann. A més, Summer Vicens, és una experiència que pretén satisfer la demanda dels ciutadans que volen gaudir de Barcelona a l’estiu com del públic turista que s’està a la ciutat buscant activitats d’oci diferents i especialment a l’aire lliure.

Visites guiades també en italià |

La primera casa realitzada per Gaudí, va obrir les portes al novembre del 2017 com a casa museu, oferint dues modalitats de visita: lliures o guiades. Al novembre de 2018, amb motiu del primer aniversari, va incorporar una nova visita guiada, amb el nom: “Les essències de la Casa Vicens”, una visita en format sensorial, on els visitants poden gaudir cada dijous, dissabte i diumenge, en castellà, anglès i català respectivament, d’un recorregut sensorial per aquest Patrimoni Mundial a través de vuit essències creades pel perfumista i col·leccionista d’art, Ernesto Ventós. Amb l’inici de la temporada d’estiu, s’afegeixen les visites guiades en italià, de dilluns a divendres a les 16:30h, ampliant el catàleg de les que ja es feien en català, castellà, anglès i francès.