La CASA SEAT tranforma el seu espai en un bosc màgic aquest Nadal

Enguany per aquestes dates la CASA SEAT transforma el seu interior on la protagonista és la natura i ens convida a convida a encarar amb il·lusió el 2021 amb el seu Arbre dels Desitjos interactiu. Així doncs els visitants de l’espai podran gaudir d’una instal·lació composta per diferents conjunts d’avets que transformen la planta en un bosc d’interior. La il·luminació d’última tecnologia, que racionalitza el consum energètic i convida a la interacció dels usuaris, permetrà submergir-se en diverses ambientacions adaptades als diferents moments del dia i sobre les que els visitants podran participar gràcies a l’Arbre dels Desitjos. Aquest és l’avet central de la decoració i la seva il·luminació canvia segons la força que s’apliqui en trepitjar sobre la roca que hi ha al seu costat. El requisit per activar aquest arbre és demanar un desig abans de prémer sobre la pedra, el que desencadenarà una animació de llums i colors.

Pel que fa al brand experience center de la primera planta, els visitants podran gaudir de tres SEAT Mo eScooter125 personalitzades per a l’ocasió, imaginant un nou mitjà de transport per als Reis Mags del Segle XXI. Música ambiental i projeccions d’imatges fantàstiques acompanyaran aquest racó nadalenc pensat per a gaudir amb tota la família. A l’exterior, una il·luminació composta per leds dibuixarà les característiques línies de la façana de CASA SEAT. A més, els que passin per la porta seran rebuts per una corona de vegetació autòctona que recupera la tradició de decorar els accessos a les llars amb aquest adorn festiu. Tota la vegetació instal·lada a CASA SEAT prové d’una granja de proximitat compromesa amb la reforestació i l’economia circular: tots els arbres seran posteriorment reciclats com a compost orgànic o replantats en altres espais.

Activitats |

Aquest divendres 18 de desembre, el pianista Lluís Capdevila presentarà el seu últim treball, ETIM. A més enguany la CASA SEAT també serà una de les seus de Sons de Nadal, un cicle de concerts en el marc del Festival de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona. A més, fins al 9 de gener, els ciutadans poden seguir gaudint de l’exposició setanta anys en moviment, que reuneix davant el públic models històrics que només en ocasions molt especials surten de la nau A-122 de la Zona Franca. Les places per a les visites guiades a l’exposició, així com per a les altres activitats de l’espai, poden reservar-se gratuïtament al web de CASA SEAT.