La Casa SEAT posa en marxa el cicle Meet the artist, amb artistes com Carlos Sadness, Rozalén y Santi Balmes

Fotografia: David Ramon

La Casa SEAT del Passeig de Gràcia posa en marxa aquesta primavera el cicle Meet the artist un cicle de converses de caràcter íntim amb diferents artistes, com Carlos SadnessRozalén i Santi Balmes. La primera trobada serà el pròxim 11 de març, amb Carlos Sadness com a protagonista, Rozalén el 16 d’abril i Santi Balmes el 9 de juny. El cicle està organitzat en col·laboració amb el festival Guitar BCN, serà gratuït i permetrà als assistents conèixer als artistes més enllà de la seva música.

Carlos Sadness serà el primer convidat que visitarà l’auditori de Casa SEAT el pròxim 11 de març, uns dies abans del seu concert al Palau Sant Jordi, en la qual serà la primera cita musical del recinte després de la seva reobertura. El barceloní ha travessat totes les fronteres nacionals, trencant rècords de venda a Llatinoamèrica i acumulant prop de dos milions d’oients mensuals en Spotify. El seu últim disc, «Tropical Jesus» (Sony Music Spain, 2019), inclou temes com Ahorita i Illa Morenita, Disc d’Or i Disc de Platí a Espanya, respectivament.

Rozalén serà la segona convidada, visitarà l’espai el 16 d’abril. L’any 2020 va editar el seu quart àlbum d’estudi, «L’arbre i el bosc», amb el qual començarà a girar al maig d’enguany, poc després de la seva intervenció a casa SEAT. Finalment, el 9 de juny serà el torn de Santi Balmes, compositor i cantant de Love of Lesbian, amb qui ha signat discos emblemàtics com 1999 (Warner Music, 2019) o El poeta Halley (Warner Music, 2016). El seu nou i esperat disc, V.E.H.N. (Viatge Èpic Cap al no-res), es publicarà a l’abril d’enguany. El cicle Meet the artist és de caràcter gratuït, tot i que cal fer prèvia reserva d’entrada en la web de Casa SEAT.