La Casa SEAT de Gràcia arriba als 100.000 visitants

Aquest passat mes de setembre la Casa SEAT ha rebut el visitant número 100.000 des de la seva obertura el juny del 2020, a més durant tots aquests mesos s’han celebrat gairebé 300 esdeveniments culturals i de mobilitat.

Així doncs en aquests darrers 15 mesos Casa SEAT s’ha fet un lloc com a espai de referència per als barcelonins i visitants de la ciutat. «100.000 gràcies als nostres visitants pel bon acolliment i per convertir Casa SEAT en punt de trobada a Barcelona. El nostre espai ja forma part del calendari cultural i de mobilitat de la ciutat», ha subratllat Gabriele Palma, director de Casa SEAT.

Unes 100.000 persones han entrat a Casa SEAT, que ha ofert en la seva programació un total de 291 esdeveniments i 8 exposicions. D’acord amb el context actual, s’ha garantit en tot moment la seguretat dels visitants amb l’adopció de totes les mesures sanitàries necessàries. A més, s’han organitzat esdeveniments solidaris com «Jo em corono», l’objectiu dels quals era recaptar fons per a la recerca contra la Covid-19. També cal esmentar l’espai gastronòmic Ametller Origen que ha delectat al públic amb showcookings, accions especials com la rosa de Sant Jordi del mestre Christian Escribà o l’actual celebració del Oktoberfest.

Aquest últim trimestre d’enguany, Casa SEAT continuarà amb la seva programació a l’auditori: acollirà de nou la Barcelona New Economy Week (BNEW), obrirà les portes a la cita més important d’arquitectura, la 48h Open House Barcelona, i continuarà celebrant les experiències Enjoy your drive, el simulador de bolcada de vehicle amb formació en educació viària i primers auxilis, disponible fins al 30 d’octubre.