La campanya «Juguem a les places 2020» torna un any més aquesta tardor

Fotografia: D.R.

Un any més per aquestes dates s’organitza novament la campanya «Juguem a les places 2020» amb l’objectiu de crear sinergies entre el veïnat, familiars i donar més vida a les places de Gràcia, i alhora apostar per la convivència.

Aquest 2020 i a causa de la realitat sanitària en què vivim les activitats seran adaptades seguint totes les mesures de seguretat corresponents. Aquestes, tindran lloc principalment a la plaça del Sol i a la Plaça del Diamant des de les 17.00 hores fins a les 20.00 hores.

Pel que fa a la plaça del Diamant cada divendres, des del 4 de setembre i fins al 16 d’octubre, podrem gaudir d’activitats com el futbol de botons i diversos jocs de taula, amb torns que duraran uns 50 minuts per a jugar.

L’altre plaça on també podrem jugar, la Del Sol, cada dilluns iniciarem la setmana amb el quiosc de jocs i tindran una duració d’uns 40 minuts, aquestes activitats les podrem gaudir des del dilluns 7 de setembre i fins al 19 d’octubre d’aquest 2020.

Per altra banda, i seguint el protocols marcats, per a dur a terme les activitats es realitzaran protocols d’entrada i durant les activitats.

També serà necessari que els s infants vagin acompanyats d’un adult (màxim 2 adults per infant) així com esperar el torn mantenint la distància de seguretat 1,5 metres. A més també serà obligatori l’ús de mascareta, la rentada de mans i la presa de temperatura i en les activitats només podrà haver-hi un aforament de màxim deu persones. Finalment els usuaris hauran d’emplenar un qüestionari i deixar les dades de contacte.