La Biblioteca Vallcarca Els Penitents celebra el 10è aniversari amb diverses activitats

Ara ja just deu anys s’obria les portes un nou equipament per al barri, la Biblioteca Vallcarca Els Penitents Maria Antonieta Cot era el 10 d’octubre de l’any 2011, i d’aquesta manera es donava servei de biblioteca als barris de Penitents, Vallcarca i el Coll, Sant Genís dels Agudells i la Teixonera.

Perquè Maria Antonieta Cot |

El nom de la Biblioteca M. Antonieta Cot, sorgeix a iniciativa del Consell de Dones de Gràcia, en reconeixement de la tasca de difusió de la cultura catalana que va portar a terme aquesta bibliotecària veïna de Gràcia durant els anys del franquisme.

Activitats deu anys |

Les activitats per celebrar el desè aniversari començaran el dilluns 4 d’octubre, amb un taller pels més menuts titulat «Primeres passes, contes sobre la pell» per descobrir a través del tacte i les carícies viatjarem al món dels contes per a la petita infància.

El dimarts 5 d’octubre gaudirem d’un taller infantil per felicitar a la biblioteca on es realitzarà un memory amb motius d’aniversari, aquest taller és per a infants a partir de 4 anys.

El dimecres dia 6 hi haurà la xerrada a l’entorn al llibre La banda, un estudio de 1313 bandes de Chicago, de Frederic M. Trasher. El dijous 7 hi haurà un taller participatiu de musicoteràpia
on la música serà l’excusa per a expressar-se i escoltar-se, ja sigui entrant en contacte amb un mateix o creant vincles amb la comunitat. El dimecres següent podrem veure un espectacle d’històries curtes i còmiques de la Mitologia Grega, i també podrem gaudir de bona música en un concert protagonitzat per Ster Wax i David Giorcelli. Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia per a assistir. Poder consultar horaris en aquest enllaç.