La Biblioteca Jaume Fuster torna a obrir sense cita prèvia

Arran de la situació propiciada per la Covid-19 la Biblioteca Jaume Fuster situada a la plaça de Lesseps va tornar a obrir les portes, amb cita prèvia. Ara però a partir d’aquest dilluns 13 de juliol de 2020 ja no caldrà demanar cita per a entrar-hi.

A més es torna a permetre l’accés a tots els espais de la biblioteca, i es podrà accedir de forma lliure per a tots els espais del recinte. Per a garantir la seguretat i higiene tant dels treballadors com dels usuaris s’han pres totes les mesures necessàries en aquesta nova normalitat. Entre elles la senyalització, pel que fa a l’ocupació dels espais hi haurà un màxim d’aforament, també pel que fa a la utilització dels ordinadors. Pel que fa a la sala de diaris i revistes s’hauran de demanar al personal de la biblioteca quina capçalera es vol consultar, i un cop s’hagi consultat un llibre els usuaris l’hauran de deixar a la taula o carrer de retorn i mai retornar-lo al prestatge.

Pel que fa a els horaris la Biblioteca Jaume Fuster obrirà als matins de dilluns a dissabte de 09.30 a 14.00 hores i a la tarda els dilluns, dimarts i dimecres de 14.30 a 19.30 hores.