La Bella Durment arriba al Teatre Regina.

La Benna Dorment al Regina

L’espectacle de La Bella Durment arriba al Jove Teatre Regina, ho farà del 9 al 31 de maig els dissabtes i diumenges, dins de la programació familiar per aquest mes de maig. 

ARGUMENT:

En un regne llunyà hi havia uns reis que no tenien fills i van consultar un munt de mags i fades per solucionar el problema. A la fi, els reis van tenir una filla. Totes les fades van ser convidades a les festes del naixement , menys la malvada fada Sisena. I aquesta , enfurismada , li va fer un malefici a la princeseta : “Abans de fer els setze anys, es punxarà amb una agulla i morirà”. Però la bondadosa fada Setena aconseguí atenuar el malefici : “No morirà; només quedarà adormida durant cent anys i la despertarà el petó d’un príncep”. Per tal d’allunyar-la del perill , la seva fada padrina se l’emportarà lluny de palau, fins que hagi passat el dia del seu setzè aniversari. Però la malvada fada Sisena descobreix l’ amagatall. La princesa es punxa i queda adormida . I cent anys més tard…… és el públic  assistent que haurà d’esbrinar quin serà el final.

Per elaborar el text de La Bella Dorment , es va partir del conte del mateix nom de Charles Perrault . La història és ben coneguda , sobretot la versió que va fer-ne la factoria Disney, que defugia la part més escabrosa del conte.
L’adaptació del teatre, també hi ha fet, ja que el seupúblic són nens a partir de tres anys i seria massa terrorífica. Però s’han respectat els trets fonamentals del conte, afegint-hi personatges i situacions noves, cançons originals i una posada en escena molt visual i atractiva. Podeu tenir més informació d’horaris i preus a la web del teatre.