La Barberia de Gràcia, guanyadora en la última edició dels Premis Salón Look, amb el Premi al millor Disseny de Saló de Perruqueria

Fotografia: La Barberia de Gràcia

Aquest any sí. Gràcia ja pot presumir de tenir una barberia reconeguda amb el Premi Salón Look al millor Disseny de Saló de Perruqueria, un dels premis més importants del sector de la bellesa de l’Estat espanyol. La Barberia de Gràcia, regentada per Jordi Pérez, ha sigut reconeguda amb aquest guardó que reconeix el disseny, la creativitat i la funcionalitat dels espais dedicats a la perruqueria.

Jordi Pérez va rebre el premi en un acte celebrat al Círculo de Bellas Artes de Madrid, i va confessar sentir-se molt orgullós de veure com un negoci familiar amb més de 50 anys d’història, rep un reconeixement tan important com aquest, després d’haver arribat a ser finalista en tres ocasions. Els Premis Salón Look estan organitzats per la fira sectorial Salón Look i impulsats per Ifema, i és un certamen que anualment reconeix la feina dels professionals de l’àmbit de la bellesa més importants d’Espanya.

Els orígens del negoci |

La Barberia de Gràcia és una de les barberia fundada l’any 1964 sota el nom de Peluquería de Caballeros Biada i que des dels seus inicis ha sigut reconeguda per la màxima qualitat que ofereix en tots els processos, i per combinar l’ús de tècniques tradicionals amb innovacions creatives d’última generació. Jordi Pérez ha sigut recentment escollit com a ambaixador d’Excel·lència de TheQHairGuía de Calidad de la Peluquería del Siglo XXI, entitat compromesa amb la màxima satisfacció del client i la qualitat dels serveis. De fet, La Barberia de Gràcia és l’única barberia d’Espanya que té la màxima certificació de qualitat oferta per TheQHair, la Q***, menció equiparada a les famoses estrelles Michelín del sector de la restauració.

Fotografia: La Barberia de Gràcia

L’espai de la Barberia |

El saló actual es va inaugurar l’any 2014 després d’un intens treball de disseny creat per l’interiorista Ernest Ameller, que es va inspirar en el Modernisme Català apostant per un estil minimalista i mediterrani que transmet la càrrega històrica dels més de 50 anys de vida del negoci amb clares pinzellades modernistes de base.

És aquest disseny, juntament amb la filosofia de treball de Pérez i el seu equip, els elements clau que han aconseguit que el premi viatgi fins a Gràcia. S’afegeix així a una llarga llista de reconeixements i fites, com el premi ABS Global Image Awards que Jordi Pérez va rebre a la ciutat de Chicago, o el fet d’haver sigut un dels pocs afortunats a poder desfilar al Royal Albert Hall de Londres, en el marc del Alternative Hair Show, un dels esdeveniments de perruqueria més importants a escala mundial. Amb aquest nou reconeixement, La Barberia de Gràcia es consolida com un dels salons de perruqueria més importants de Barcelona, i segueix imparable en una carrera cap a l’elit del sector nacional i internacional.