La Barberia de Gràcia, finalista a Millor Disseny de Perruqueria de l’Estat Espanyol

Fotografia: La Barberia de Gràcia

El comerç local no només és un element de vertebrador de l’economia local sinó que moltes vegades també pot ser un element per situar a l’exterior la feina feta en l’àmbit local. Aquest és el cas de La Barberia de Gràcia, que amb més de 50 anys d’història, ha sigut seleccionada com a finalista en un dels certàmens més importants del sector de la perruqueria estatal, els Premis Salón Look. Per segon any consecutiu, Jordi Pérez, director creatiu i tercera generació al capdavant de la barberia, i el seu equip, aconsegueixen arribar a la final d’aquests premis impulsats per IFEMA, i es posicionen com una de les firmes del sector de la bellesa més destacades del sector.

Fotografia: La Barberia de Gràcia

Tal com va ja va passar que en l’anterior edició, la barberia ha sigut escollida com a una de les tres candidates a la categoria de Millor Disseny de Perruqueria, una categoria que premia el disseny, la creativitat i la funcionalitat dels espais dedicats a la perruqueria. La Barberia de Gràcia és un negoci familiar fundat l’any 1964, Jordi Pérez ha sigut recentment escollit com a ambaixador d’Excel·lència de TheQHairGuía de Calidad de la Peluquería del Siglo XXI, entitat compromesa amb la màxima satisfacció del client i la qualitat dels serveis. De fet, La Barberia de Gràcia és l’única barberia d’Espanya que té la màxima certificació de qualitat oferta per TheQHair, la Q***, menció equiparada a les famoses estrelles Michelín del sector de la restauració.

El pròxim 28 de maig, serà quan els 30 professionals, empreses i entitats finalistes en la VII edició dels Premios Salón Look es reuniran a Madrid per a conèixer els guanyadors de cada categoria.