La Badabadoc Music Live ens proposa pel proper 7 de juny el directe de Billy M & Gato Suave.

Billy M & Gato Suave.

La sala Badabadoc no només hi podem veure teatre sinó que ara també podem gaudir de bona música gràcies al projecte La Badabadoc Music Live. El dimecres 7 de juny a les 20.00 hores, la improvisació musical anirà a càrrec de Billy M & Gato Suave, en un concert molt especial.

Així doncs Billy M i Gato Suave s’uneixen en el seu nou projecte conjunt amb l’objectiu de crear a l’instant noves propostes musicals que tindran molt a veure amb les seves diferents formes musicals. D’aquesta forma Billy M & Gat Suau cantaran les seves pròpies cançons però també faran ús de la improvisació i requeriran la presència i participació del públic.

Billy M & Gato Suave s’endinsaran en les seves pròpies arrels com a músics, explorant així en el blues, el soul, el folk i altres composicions que crearan a l’instant mitjançant l’experimentació del directe. Així doncs la banda Billy M & Gato Suave estarà compost per veu, guitarra, percussió, loops i efectes que ells mateixos controlaran i crearan. A més durant l’esdeveniment musical, Billy M & Gato Suave durà a terme l’enregistrament del directe que serà compartit amb tots els assistents.

Billy M |
Nascut a Barcelona, l’Andreu Martínez o Billy M és guitarrista i cantant compositor professional. Es va mudar a nova York per perfeccionar les seves habilitats i així va iniciar el desenvolupament de la seva pròpia música. Compta amb tres àlbums publicats avui en dia, Colors (2010), Tick Tock (2013) i Side by Side (2015). Veu, guitarra, percussió i loops.

Gato Suave |
Alex Serra o Gato Suave, és professional del soul. Actualment compta amb el projecte Mariposa i Gato Suave, amb la intenció d’unir la música i el benestar personal. Veu, guitarra, loops i efectes.

Quan i on?

El concert es farà a La Badabadoc Music Live, el 7 de juny de 2017 i obrirà les seves portes a les 20.00 hores i té previst iniciar el directe de Billy M & Gat Suau a les 20.30 hores. Podeu comprar les entrades en aquesta web.