Kepa Junkera Chango Spasiuk presenten «Mar de Fuelles», el proper 11 d’octubre al C.A.T.

kepajunkera

Aquest proper dimarts serà la primera vegada que Junkera i Spasiuk es trobaran en un escenari i serà per presentar-nos el seu projecte conjunt, un espectacle que neix del desig dels dos músics de trobar-se i compartir els seus mons musicals, llunyans per la distància i molt propers per l’instrument.

Kepa Junkera, habitual a casa nostra, és el principal ambaixador de la música basca d’arrel tradicional i un autèntic virtuós en l’ús de la trikitixa, un petit acordió diatònic de botons. Chango Spasiuk ve de Misiones, província de l’Argentina, i és el principal responsable de que el planeta conegui el Chamamé, un dels ritmes tradicionals més exquisits de l’Argentina. Gran mestre de l’acordió, l’avalen més de 30 anys de carrera recorrent escenaris i festivals de tot el món, recollint fantàstiques crítiques.

Mar de fuelles |

Amb el projecte  «Mar de fuelles» Junkera i Spasiuk representen la terra humida, la terra trepitjada, la terra humil que s’obre al món, i ens conviden a trobar-nos en un espai d’encontre de cultures. Una reunió d’amics, dos Mestres amb els seus instruments viatgers, i una banda sonora de polques, fandangos, martxas… Música rural, amb un estil propi, i amb dos dels més grans acordionistes.

Els Mestres de l’acordió Kepa Junkera i Chango Spasiuk presentaran el seu nou espectacle “Mar de Fuelles”, el proper 11 d’octubre al C.A.T. Abans de passar per Barcelona, presentaran el seu espectacle a dos llocs molt emblemàtics, al Teatre Kursaal en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa el 6 d’octubre, i la sala Galilei a Madrid el dissabte 8 d’octubre.

La data | La presentació al C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius serà el dimarts 11 d’octubre a les 21 h.