«Keep on Walking, Federico» es podrà veure del 25 al 28 d’octubre de 2018 al Lliure de Gràcia

La temporada passada Mark Lockyer ens va guanyar el públic amb un monòleg autobiogràfic marcat pel trastorn bipolar titulat «Living with the Lights On». El seu viatge vital ha seguit en periple per l’Estat espanyol i ara ve a narrar-nos un peculiar camí cap a la llum. Ara torna al Lliure per fer 4 úniques funcions del seu nou espectacle, Keep on WalkingFederico. Aquest nou espectacle enllaça amb l’anterior i tracta del camí de la vida, d’ara endavant. Per on passarà? Per l’assolellada Espanya que tant admiren els britànics. Tòpics típics i profunditat de la mirada en una funció.

Keep on WalkingFederico es va estrenar el passat 18 d’octubre al Cervantes Theatre de Londres, i té previst fer gira d’abril a juny del 2019. El projecte de Keep on WalkingFederico explica la història del viatge d’en Mark a un futur incert. Ha decidit que hauria d’experimentar ser ell mateix a l’assolellada Espanya. Però aquí es troba amb incidents i persones que continuen fent-li recordar que viure el present i esperar el futur no sempre vol dir escapar del passat. Amb temps per rumiar, els seus pensaments giren entorn de la relació amb els pares, la seva infància i formació i les experiències que l’han portat fins aquí. El repte, ara, és trobar la manera de seguir endavant reconeixent tot allò que carrega a l’esquena.

Mark Lockyer |

Es va formar a la Royal Academy of Dramatic Art de Londres (RADA). La seva trajectòria professional es desplega durant tres dècades en què ha protagonitzat muntatges als següents teatres londinencs: The National TheatreThe Royal Shakespeare Company, The Old Vic, The Young Vic, The Royal Court, i amb directors com Ken CampbellMark Rylances i Sam Mendes. A Barcelona es podrà veure al Teatre Lliure de Gràcia del 25 al 28 d’octubre de 2018.